Årsmöte 14 januari

14 januari blir det årsmöte i Stora salen kl 18.00. Våra Grandiosa medlemmar fattar beslut om styrelse, revisorer och valberedning, och finner – förmodligen/eventuellt/inte alls – att styrelsen kan beviljas ansvarsfrihet för det gångna året.

Många undrar vem som ska bli Årets Lundensare. Vem kommer i åtnjutande av den ära och heder som följer med utmärkelsen? Vem kan ingå i samma grupp som Mischa Billing, Johan Wester, Jason Diakité och några till? Under kvällen serveras en delikatesstallrik och Vin utbjuds i flödande mängd.

Välkommen att köpa biljett till festmiddagen i Stora Salen efter Grandiosa Sällskapets årsmöte söndagen den 14/1. Middagen startar direkt efter avslutat möte och kommer i år att serveras vid ditt bord istället för från buffé. Pris 545 kr inklusive delikatesstallrik, desserttallrik, vin och kaffe. Biljett köpes i din mobiltelefon från och med den 2 januari 2024 via appen WEIQ, sök efter ”Grand Hotel i Lund” och välj fliken som heter ”Evenemang och Gambrinus”. Det är möjligt att betala i appen med SWISH eller kort. OBS: Biljetterna kan endast köpas på detta sätt.