Utflykt till Ellinge slott

10 september. Utflykt till Ellinge Slott med guidad visning av Slottet samt Purity Distillery.

När vi gästades av Master Blender Matihas Tonnesson häromåret blev vi inbjudna att besöka Destilleriet och Ellinge Slott. Det har vi tagit fasta på, och ersätter terminens första Kostcirkel i Piratensalen med en utflykt i det vackra septembervädret.

Vi samlas utanför Domkyrkan 12.15 (avgång 12.30) för att åka med Thell´s buss till Ellinge.

Där guidas vi i det vackra slottet och i destilleriet. Därefter samlas vi i Korsvirkesstallets lounge för provsmakning av Purity vodka 34 och avslutar med en måltid bestående av en delikatesstallrik och ett glas vin. Kaffe & kaka serveras innan hemfärd 16.15.

Biljett köps via Weiq-appen och priset är 600:- inklusive bussresan. Under Grand Hotel i Lund/Evenemang hittar du biljetten.

Om du vill anmäla ev allergi eller har andra frågor, kontakta Lena Sjölin på lena@kulturinformation.se