Grandios Ballroom-Jazz med Salongsorkestern 23 oktober

 23 oktober 17.00-19.30
Grandiosa Sällskapet och Salongsorkestern bjuder in till en festlig afton med genuin ballrom-jazz från 1925-1945.
Det välkända storbandet från Lund med stråkar och vokaltrio, bildades i mitten av 70-talet och har spelat på Grand vid många tillfällen. Baler, thedanser, bröllop, promotionsmiddagar, privata fester och som gästorkester vid en Grandsång 2004. Och nu är det återigen dags att avnjuta Salongsorkestern i en konsert med en välkomponerad tallrik och vin. Välkommen till en njutbar afton!
Konserten kommer att filmas med syfte att lägga korta filmklipp på Youtube och orkesterns hemsida.
Biljett med Grands delikatesstallrik och ett glas vin och kaffe med kaka kostar 495:- och köpes via appen Weiq fr o m 26/9.
Konserten kommer att fotograferas och filmas av Salongsorkestern med syfte att använda foton och filmklipp i Salongsorkesterns marknadsföring t ex genom att lägga upp foton och/eller korta filmklipp på olika media såsom Youtube och orkesterns hemsida. Genom att delta i konserten godkänner ni att material där ni kan förekomma används i angivet syfte.